Varför är det så....

att man blir skitnödig så fort man kommer ut och börjar att röra på sig. Händer i alla fall alltid mig, ikväll med. Tur att det fanns en del mossa på den snabbt utvalda platsen. Nog om detta.

Började dagen med att jag lämnade av sambon på Birsta Köpcentrum för henns favoritnöje, shopping. Själv så åkte jag och bonusdottern iväg på lite skattletande. Första en Bensträckare, smart gömma....totalt muggelfritt i alla fall. Sen vidare till Merlo Slott. Vilket häftigt ställe, här skulle det passat med att ha picknick med familjen. Gick runt och kollade på den häftiga byggnaden. Någon cache blev det inte för det var lite för många ställen att leta på. Sen är det inte så lätt att hitta "skatten" när man har en 3-åring som står och gastar "HITTAR DU SKATTEN ELLER" när det kommer en massa personalmugglare. Men ett fint ställe var det i alla fall.

På kvällen blev det att från campingen åka och ta Forsa, skitstället ligger där numera......Gick fort att hitta cachen och logga. Sen vidare till Klockaren vid Klockarberget.....klättrade runt lite innan jag gav upp. Hade ingen beskrivning så jag hade noll koll vilken typ av cache det var. Lite kusligt med dom höga klipporna, man får lätt känslan av höjdrädsla när man står där på kanten. Efter nederlaget så åkte jag vidare till Svartvik, en cache nära E4:an som gick snabbt och hitta och logga. Sen valde jag att återvända till campingen. Där blev det ett par timmar framför datorn för att förbereda morgondagens cachande inne i Sundsvall. Ska lämna sambon hos hennes barndomskompis och jag själv ska ut och leta skatter hela eftermiddagen.

Så long och kom ihåg att alltid ha med toapapper i cacharutrustningen.....det ska jag ha med i framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0