Eventet närmar sig......

Igårkväll var jag och Stah54 och Dr Sachs och rekade lite inför eventet. Vi hittade ett par riktigt roliga ställen att lägga cacher på. Vi åkte hela sträckan men kom överrens om att det kändes som att det blev väldigt mycket bilkörning efter grusvägar. Så det blir ev ett nytt område som ska kollas igenom på lämpliga ställen.

I morgon åker jag och sambon (ke80) ner till Umeå för att besöka Stora Noliamässan samt kanske lite cachande. Vi kommer att lämna barnen hemma så det är lite lättare att söka sig ut på skattjakt då. Men måste ladda hem en aktuell PQ och föra över till gps:en.

Hur länge var det inte sedan jag bloggade.......typ JÄTTELÄNGE sen....

Okej, vi gör ett litet nytt försök att skriva några rader om mitt cachande. Det är ju ett av mina stora intressen så det ska nog gå få ihop några rader om det. En liten uppdate vad som har hänt sista året.

080829 fick jag och min sambo Katarina (ke80) vår första gemensamma dotter, Ellen. Häftig upplevelse som slår allt annat. Katarina har den dotter, Lovisa från ett tidigare förhållande.

080831 var jag med och arrangerade eventet LappStockholm 2008. Gick bra och vi hade ca 20 cachare som hade roligt.

081129 skrev vi kontrakt på vårat hus.....äntligen så hittade vi ett lagomt hus på rätt område i stan. Var rätt less med att trängas i lägenheten.

Så sista tiden har mycket av tiden gått till att fixa med huset och vara med familjen. 2 småbarn kräver ju rätt mycket tillsyn och man försöker ju vara med så mycket det går. Huset har även fått sig lite ansiktslyftning och det händer saker hela tiden, eller Katarina tycker att det ska hända saker hela tiden.

Juli 2009, Katarina registerar sig på Geocaching-sidan med alias ke80. Dagen efter är vi ute tillsammans och hon får ta sina första 2 cacher med eget loggnamn.....och givetvis så blev det 2 st FTF. Hon är helt övertygad att hon hittade dom först fast jag vet ju att jag var lite före...men hon fick skriva först i loggboken......*ler*

Våran veckan med husvagnen gick i år till Luleå/Piteå med blandat caching, shopping, bad, stadsvandring. Jag/vi cachade lite i Luleå, närmaste cacherna kring campingen, en dag i Boden (efter vi badat), några kring Haparanda och ett par inne i Finland (bara så man har ett land till i statestiken) På vägen hemåt så stannade vi i Piteå och där blev det en helkväll med caching. Fick mig 20 cachar på ett par timmar men då var suget efter caching rätt stort. Bad och shopping hade stått högt upp på familjens lite och cachingen blev lidande....*skratt*, stackars Jocke...men i Piteå fick jag ett par timmar med lite powercaching.

Nu sista veckan har jag börjat att planera och fundera kring ytterligare ett event i Lycksele, LappStockholm 2009 och det finns numera reggat på GC-sidan. Anmäl dig och kom hit vettja!

Lev och må lilltå!

RSS 2.0